Theatershow: my life as bas

Op donderdag 30 december treed ik op met mijn theatershow in het Polanentheater te Amsterdam. In deze show leer je mij sowieso kennen want ik ga figuurlijk (of letterlijk ;-)) met de kleren uit.  Een show over mijn leven als homo, het uit de kast komen, de beruchte Grindr dates, story’s over exen, dans, muziek. Kortom: DE PERFECTE avond!

donderdag 30 december vanaf 19:30 uur

Bestel je ticket(s)

Met meer dan 5 personen? KORTING!

Neem contact op met basleijgraaff@hotmail.com

BEPERKT AANTAL TICKETS!

”Ik ben al jaren
gek op theater & comedy.”

Ik kijk er echt enorm naar uit om mijn leven te delen op een gekke, lachwekkende maar tikkeltje ook een klein beetje serieuze, manier.

De show is heel divers en open en dat maakt het leuk voor iedereen. Je hoeft mij dus zeker niet persoonlijk te kennen!